Vandaag zullen we in dit artikel de fascinerende wereld van Bevrijding (tijdschrift) verkennen. Vanaf het begin tot aan de impact ervan is Bevrijding (tijdschrift) op meerdere gebieden een onderwerp van interesse en discussie geweest. Door de jaren heen heeft Bevrijding (tijdschrift) een cruciale rol gespeeld in de samenleving, cultuur en geschiedenis, en een onuitwisbare stempel gedrukt op de hoofden en harten van mensen. Via dit artikel zullen we dieper ingaan op de details en complexiteit van Bevrijding (tijdschrift), waarbij we het belang, de implicaties en de evolutie ervan in de loop van de tijd onderzoeken. Maak je klaar voor een fascinerende reis door Bevrijding (tijdschrift) en ontdek alles wat dit thema te bieden heeft.
Bevrijding was een tijdschrift voor leden van de Pacifistisch Socialistische Partij.
Tussen 1957 en 1966 verscheen het blad onder de naam Bevrijding. Vervolgens onder de naam Radikaal: Weekblad voor Socialisme en Vrede. Vanaf 1978 verscheen het blad weer onder de naam Bevrijding.[1] De uitgeverij van de PSP, die naast het blad Bevrijding ook ander materiaal voor de partij uitgaf, heette ook Bevrijding.
Leo Platvoet was de laatste hoofdredacteur van Bevrijding en tegelijkertijd de laatste voorzitter van de stichting die de gelijknamige uitgeverij beheerde.