Floor van Cleemputte

In dit artikel zullen we het belang van Floor van Cleemputte in de hedendaagse samenleving onderzoeken. Van zijn relevantie in de academische wereld tot zijn impact op het dagelijks leven, Floor van Cleemputte speelt een fundamentele rol in ons begrip van de wereld om ons heen. Door middel van een gedetailleerde analyse zullen we de verschillende aspecten en dimensies van Floor van Cleemputte onderzoeken, vanaf de historische oorsprong tot de huidige toepassingen. Op dezelfde manier zullen we de verschillende perspectieven en benaderingen overwegen die rond Floor van Cleemputte naar voren zijn gekomen, waardoor ons algemene begrip van dit onderwerp wordt verrijkt. Dit artikel probeert dieper in te gaan op de relevantie en betekenis van Floor van Cleemputte in onze huidige samenleving, en biedt een panoramisch beeld dat de lezer in staat stelt het belang en de reikwijdte ervan in verschillende contexten te begrijpen.

Florentinus Antonius (Floor) van Cleemputte (Terneuzen, 28 september 1907Spijkenisse, 20 mei 2015) was met zijn 107 jaar sinds 14 november 2014 de oudste levende man van Nederland, na het overlijden van de 108-jarige Serop Mirzoyan.

Van Cleemputte woonde tot zijn 106de nog zelfstandig in Heenvliet en verhuisde in 2013 naar een verzorgingshuis in Spijkenisse.[1][2] Hij was als luitenant-ter-zee actief tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Koreaanse Oorlog.[3]

Voorganger:
Serop Mirzoyan
Oudste levende man van Nederland

14 november 2014 - 20 mei 2015

Opvolger:
Wilhelmus Antonius Alphonsus (Wim) Hendriks