ISS-Expeditie 21

In de wereld van vandaag speelt ISS-Expeditie 21 een fundamentele rol in verschillende aspecten van het dagelijks leven. Of het nu gaat om de persoonlijke, sociale of zakelijke sfeer, ISS-Expeditie 21 is een relevant onderwerp geworden dat het verdient om geanalyseerd en besproken te worden. Naarmate de samenleving vooruitgaat, wordt ISS-Expeditie 21 gepositioneerd als een sleutelelement dat onze beslissingen, meningen en levensstijl beïnvloedt. Daarom is het essentieel om dieper in te gaan op de verschillende aspecten die ISS-Expeditie 21 bestrijkt, en de impact en reikwijdte ervan in het dagelijks leven te begrijpen. In dit artikel zullen we het belang van ISS-Expeditie 21 onderzoeken en hoe het tegenwoordig voor zoveel mensen een interessant onderwerp is geworden.

ISS-Expeditie 21
Missiepatch
Missiepatch
Missiegegevens
Missie ISS Expeditie 21
Aantal bemanningsleden 6
Begin missie 30 oktober 2009
Lanceerplatform LC-1 ,Baikonoer Kosmodroom
Lanceervoertuig Sojoez TMA-15, STS-128, Sojoez TMA-16
Einde missie 1 december 2009
Landingsplaats Arkalyk, Kazachstan
Landingsvoertuig Sojoez TMA-15
Missieduur 186 dagen
Foto van bemanning
Foto van bemanning
Navigatie
Expeditie 20     Expeditie 22
Portaal  Portaalicoon   Ruimtevaart

ISS Expeditie 21 is de eenentwintigste missie naar het International Space Station die werd gelanceerd op 30 oktober 2009.

Dit was de tweede missie van het ISS met zes bemanningsleden aan boord. De commandant van deze missie was Frank De Winne van de ESA. Omdat er zes bemanningsleden aan boord waren, moesten er twee Sojoezraketten gelanceerd worden, omdat elke Sojoez maar drie bemanningsleden kan vervoeren.

Bemanning

Oktober tot november 2009

#Het nummer tussen haakjes duidt aan hoeveel missies de astronaut gevlogen zal hebben na ISS Expeditie 21

Reservebemanning