In dit artikel gaan we de fascinerende wereld van Overleg gebruiker:WorldWideWaffle1 verkennen en alle implicaties, voordelen en uitdagingen ontdekken die dit onderwerp ons biedt. Overleg gebruiker:WorldWideWaffle1 is een onderwerp dat de aandacht heeft getrokken van miljoenen mensen over de hele wereld, waardoor een hartstochtelijk debat is ontstaan en een groeiende belangstelling voor de studie en het begrip ervan is gewekt. Door middel van een gedetailleerde en uitputtende analyse zullen we de verschillende perspectieven en dimensies onderzoeken die Overleg gebruiker:WorldWideWaffle1 ons biedt, waardoor we een complete en verrijkende visie krijgen op dit onderwerp dat vandaag de dag zo relevant is. Het maakt niet uit of u een expert op dit gebied bent of dat u het nog maar net begint te verkennen, dit artikel biedt u waardevolle informatie en nieuwe perspectieven die u uitnodigen om na te denken en dieper in Overleg gebruiker:WorldWideWaffle1 te duiken.
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.185.045 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een klik op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Je vindt die knop onder Invoegen → Meer. Versturen doe je met de knop Wijzigingen publiceren. Dit is alleen van toepassing bij gebruik van de brontekstbewerker. Bij gebruik van de reageerknop of Nieuw onderwerp wordt je handtekening automatisch ingevoegd.
Met vriendelijke groet, Notum-sit (overleg) 28 nov 2014 16:29 (CET)
Hallo WorldWideWaffle1, ik heb je artikel Egeria (pelgrim) ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm, met in mijn ogen te weinig inhoud) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Dqfn13 (overleg) 8 dec 2014 23:33 (CET)
Hallo,
Het door jou aangemaakte artikel Hoefnagelnotatie bestaat al als Neume. Ik heb het daarom ter samenvoeging opgegeven. Mvg, --Joostik (overleg) 4 feb 2015 18:00 (CET)
Hallo WorldWideWaffle1, ik zag dat u een artikel hebt geschreven over Junko Mizuno. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Dit betreft een zeer matige vertaling met stijlfouten, vertaalfouten en taalfouten en is deels onvertaald gebleven zelfs. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. MoiraMoira overleg 19 feb 2016 16:23 (CET)
Hallo,
Ik zie dat je de laatste tijd regelmatig nieuwe lemma's toevoegt. Prachtig is dat. Zowel bij dit lemma als andere is er geen categorie, alhoewel dat wel noodzakelijk is. Ik plaatste er hier al een bij, maar mogelijk zijn er nog andere van toepassing. Jij kent de onderwerpen waarschijnlijk beter en bent dus beter geschikt hiervoor.
Groeten uit Brussel,SvenDK (overleg) 22 feb 2016 08:41 (CET)
Dag WorldWideWaffle1,
dank voor je mooie bijdragen. Als je het sjabloon van bronvermelding gebruikt (wat bijzonder lovenswaardig is, en de correcte manier om te werken), zou je bij taal nooit "En" maar steeds "en" voor de Engelstalige wiki moeten gebruiken, bij de datum moet je het YYYYMMDD formaat gebruiken, dus "20160401" in plaats van "01/04/2016". Vriendelijke groet, Kvdh (overleg) 4 apr 2016 14:56 (CEST)
Hallo WorldWideWaffle1, afgelopen week heb je veel mooie artikelen geschreven voor de Brusselse schrijfweken, vooral rondom de Muntschouwburg. Ik wil je daar nog voor bedanken en de hoop uitspreken dat je er de komende week ook weer bij bent! Ik ben veel artikelen van de schrijfweek in het algemeen nog even nagelopen en merkte dat er bij jouw artikelen (vrijwel) geen nawerk nodig was. Zoveel goede artikelen rondom Brussel kunnen we goed gebruiken. Je werk is dus niet onopgemerkt gebleven. Hopelijk zien we je de komende week ook weer. Met vriendelijke groet, Ymnes (overleg) 10 apr 2016 19:28 (CEST)
Hello! The Wikimedia Foundation is asking for your feedback in a survey. We want to know how well we are supporting your work on and off wiki, and how we can change or improve things in the future. The opinions you share will directly affect the current and future work of the Wikimedia Foundation. You have been randomly selected to take this survey as we would like to hear from your Wikimedia community. To say thank you for your time, we are giving away 20 Wikimedia T-shirts to randomly selected people who take the survey. The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes.
You can find more information about this project. This survey is hosted by a third-party service and governed by this privacy statement. Please visit our frequently asked questions page to find more information about this survey. If you need additional help, or if you wish to opt-out of future communications about this survey, send an email to [email protected].
Thank you! --EGalvez (WMF) (talk) 11 jan 2017 11:01 (CET)
Hello! This is a final reminder that the Wikimedia Foundation survey will close on 28 February, 2017 (23:59 UTC). The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes. Take the survey now.
If you already took the survey - thank you! We won't bother you again.
About this survey: You can find more information about this project here or you can read the frequently asked questions. This survey is hosted by a third-party service and governed by this privacy statement. If you need additional help, or if you wish to opt-out of future communications about this survey, send an email through EmailUser function to User:EGalvez (WMF). About the Wikimedia Foundation: The Wikimedia Foundation supports you by working on the software and technology to keep the sites fast, secure, and accessible, as well as supports Wikimedia programs and initiatives to expand access and support free knowledge globally. Thank you! --EGalvez (WMF) (talk) 19 feb 2017 17:32 (CET)
Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.
Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.
Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)
Hoi collega, ik zie zojuist het artikel The Rose of Versailles van jouw hand voorbijkomen. Op het artikel zelf heb ik niks aan te merken, maar ik zie dat je bij sommige bronnen aangeeft dat je ze al jaren geleden hebt geraadpleegd (bijvoorbeeld de derde referentie, die geraadpleegd zou zijn in 2008.) Dit lijkt me onwaarschijnlijk en ik neem aan dat je deze referenties hebt overgenomen van de Engelse Wikipedia, maar het is de bedoeling dat je de bronnen ook daadwerkelijk zelf controleert. Daarna kun je er de datum van vandaag bijzetten. Zou je alsjeblieft Wikipedia:Bronvermelding#Basisregel willen lezen en naleven? Met vriendelijke groet, AnarchistiCookie Overleg 25 feb 2019 18:03 (CET)
Beste WorldWideWaffle1,
In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.
Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 07:09 (CEST)
Beste WorldWideWaffle1, op 18 januari vorig jaar heb je een artikel vertaald over de Japanse auteur Edogawa Ranpo. Kan ik je overhalen om een artikel te schrijven of vertalen over een van zijn kortverhalen? Ik heb pas een artikel geschreven over de Japanse rockband Ningen Isu waarvan de naam afkomstig is van het gelijknamige kortverhaal. Ik wil graag een blauwe link leggen naar het kortverhaal. Eventueel moet er een dp aangemaakt worden die dan verwijst naar, bijvoorbeeld, Ningen Isu (kortverhaal) en Ningen Isu (band). maarten|overleg 23 mei 2020 22:30 (CEST)