Arora (webbrowser)

In de wereld van vandaag is Arora (webbrowser) een onderwerp geworden dat van groot belang is voor een breed spectrum van de samenleving. Met de vooruitgang van de technologie en de mondialisering is var1 steeds belangrijker geworden in ons dagelijks leven. Van de impact ervan op de economie tot de invloed ervan op cultuur en politiek, Arora (webbrowser) is op verschillende gebieden een terugkerend onderwerp van discussie geworden. In dit artikel zullen we de verschillende dimensies en betekenissen van Arora (webbrowser) onderzoeken, evenals de impact ervan op ons dagelijks leven en de relevantie ervan in de wereld van vandaag.

Arora
Logo
Arora in KDE 4.1
Arora in KDE 4.1
Ontwikkelaar(s) Benjamin C. Meyer
Recentste versie 0.11.0 
(27 september 2010)
Status Stopgezet
Besturings­systeem Windows, Linux, Mac en BSD
Layout-engine QtWebKit (WebKit)
Geschreven in C++ (Qt)
Categorie Webbrowser
Licentie(s) GPL 2
Versiebeheer Officiële broncode
Website (en) Projectpagina
Portaal  Portaalicoon   Informatica
Vrije software

Arora was een lichtgewicht webbrowser voor onder meer Linux, FreeBSD, Mac, Windows en Haiku. Arora maakte gebruik van de QtWebKit-layout-engine. De browser ondersteunde JavaScript en Netscape-plug-ins. Arora is geschreven in C++. De laatste versie is 0.11.0 en werd uitgebracht op 27 september 2010. In juli 2011 werd de ontwikkeling stopgezet.

Functies

Arora had volgende functies: bladwijzers, geschiedenis, getabd browsen, slimme adresbalk, OpenSearch-functie, sessiebeheer, privacymodus, downloadmanager, WebInspector en Adblock.

Zie ook